ПП "Българка" се задължава да защитава личните Ви данни. Настоящата Декларация за поверителност обяснява нашите практики за обработка на данни и Вашите възможности относно начините, по които личните Ви данни се събират и използват.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Декларацията за поверителност относно защита на личните данни се основава на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. (наричан по-долу „Регламент“).

ЗАЩО СЪБИРАМЕ, СЪХРАНЯВАМЕ И ОБРАБОТВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Данните Ви се събират с цел:

  • Активиране персонализирането на достъпа Ви до системата.
  • Да позволите на ПП "Българка" да отговори на Вашите запитвания и да Ви даде информация.
  • Изготвяне на анонимни статистически данни за използването на уебсайта.
  • Предоставяне на услугите.
  • Обновяване на абонаментни услуги.
  • Осигуряване на клиентска поддръжка (възможно е да съберем допълнителна информация от вас, с цел проучване и отговор на Вашите въпроси за поддръжката).
  • Анализ на характеристиките на нашите клиенти, за да разберем потребностите на клиентите и пазара, да проектираме нови продукти и услуги, както и за маркетингови комуникации.

Събраните лични данни се третират съгласно правилата, описани в Регламента.

Данните ще се използват само за горепосочените цели от ПП "Българка", служители и изпълнители и с цел подобряване на услугата.

КОЙ ОТГОВОРЯ ЗА ОБРАБОТВАНЕТО НА ВАШИТЕ ДАННИ?

Отговорната страна, контролираща обработката на тези данни е ПП "Българка". Ако имате въпроси относно обработката на личните Ви данни, можете да изпратите електронна поща до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Служителите на Природен Парк "Българка", които имат достъп до лична информация, са задължени да защитават тази информация по начин, който е в съответствие с настоящата Декларация за поверителност, например като не използват информацията за каквато и да е друга цел, освен да изпълнява услугите, които извършва за клиента.

Само определени и надлежно упълномощени служители на ПП "Българка" имат достъп до данните, чрез своя потребителски идентификатор и лична парола в конкретни системи.

Обработващият данни, отговорен за обработката на тези данни, е:

  • За целите на доставка на стоки или предоставяне на услуги от ПП "Българка" – което доставя стоки или предоставя услуги.
  • За целите на правни съвети по Ваша молба – доверени адвокатски кантори или адвокати, които каним да предоставят такива съвети.
  • За целите на маркетинга – доверени компании, предоставящи маркетингови инструменти, с които сме сключили договори.

КАКВИ ДАННИ СЪБИРАМЕ?

  • Свържете се наc, Контакти – бизнес имейл, име на фирма, име на представител на фирма.
  • Абонирайте се за нашия бюлетин – имейл адрес.
  • Регистрация за събитието – бизнес имейл, име на фирмата, телефонен номер на компанията, име на представител на компанията.
  • Кандидатствайте за вакантно място – имейл, име, фамилия, телефонен номер и цялата информация, съдържаща се във Вашата автобиография.
  • Съответствие с GDPR – име на фирмата, фирмен имейл, фирмен телефонен номер, име на представител на компанията.
  • Поискайте оферта – име на фирма, фирмен имейл, фирмен телефонен номер, име на представител на компанията.

КОЛКО ДЪЛГО СЪХРАНЯВАМЕ ДАННИТЕ ВИ?

Ние ще запазим личната информация, клиентска и бизнес информация, докато са необходими за целите на:

  • Предоставяне продукти, услуги и информация, които Вие или Вашата организация сте поискали.
  • Комуникация с Вас относно запитване, което сте ни изпратили.
  • Управление на направените от Вас предпочитания и правата, които сте упражнили съгласно настоящата Декларация за поверителност.

КАК МОЖЕ ДА ИМАТЕ ДОСТЪП ДО ВАШИТЕ ДАННИ, ДА ПРОВЕРИТЕ ВЕРНОСТТА ИМ И ДА ГИ КОРИГИРАТЕ?

Имате право да поискате копие от личните си данни по всяко време, за да проверите точността на съхраняваната информация и / или да коригирате или актуализирате тази информация. Можете също така да поискате Вашата лична информация да бъде напълно изтрита, ако не e в ход направено запитване до нас. Ще положим разумни усилия, за да Ви предоставим основателен достъп до всички  Ваши лични данни, които поддържаме,  в рамките на 30 дни след получаване на Вашата заявка за достъп. Можете да се отпишете от получаването на съобщения по всяко време, като изпратите известие до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или като използвате връзката в съобщенията. За да защитим поверителността и сигурността Ви, ще предприемем основателни мерки, за да удостоверим самоличността Ви, преди да предоставим исканата информация за лични данни.

КОНТАКТИ ЗА ВЪПРОСИ ИЛИ ЖАЛБИ?

Ако искате да получите достъп, да изтриете (в някои случаи) или да коригирате личната си информация, моля, свържете се с нас:

  •  по имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
  • Оплаквания в случай на конфликт могат да се изпратят до служителя по защита на данните на Природен Парк "Българка" (e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).

Ако подадете жалба, свързана с неприкосновеността на личния живот, ние ще съберем Вашето име и / или име на фирма, име на лице, свързано с жалба, имейл, местоположение и данни, породили Вашата жалба. Ще използваме предоставената от Вас информация, за да разследваме жалбата Ви и да изпратим отговор, след като жалбата Ви бъде прегледана.

 

 

ПП "БЪЛГАРКА"

logo

dpp qr

5300 Габрово
ул. "Чардафон" № 1

Телефон:
066 80 88 57

e-mail:
dppbulgarka@abv.bg

 

Защита на личните данни

Управление на бисквитките